Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Η GF SOLUTIONS, με την πολυετή εμπειρία και δράση της, καινοτομεί και διακρίνεται στον χώρο της συμβουλευτικής, καθώς ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών φορολογικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Γνωρίστε μας

Σκοπός της επιχείρησής μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής και να διαχειριζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, ανεξαρτήτου σκοπού, βοηθώντας την εξέλιξη και αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους. 

Έργο μας, η διεκπεραίωση όλων των απαιτήσεών σας, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, την ρύθμιση τραπεζικών δανείων, γραφειοκρατία και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειαστεί να σας προσφέρουμε, πάντα υπεύθυνα και με αξιοπιστία.

Είμαστε δίπλα σας από τον σχεδιασμό εώς και την υλοποίηση της ιδέας σας, με στόχο την ανάπτυξη τόσο της δική σας όσο και της δικής μας επιχείρησης.

Από εσάς αναζητούμε την εμπιστοσύνη στις καινοτόμες ιδέες μας και εμείς θα φέρουμε εις πέρας όποια υπόθεση μας ανατεθεί, αποτελεσματικά και σε σύντομο χρόνο, βάσει της εμπειρίας, του επαγγελματισμού και την κατάρτιση του προσωπικού που στελεχώνει την επιχείρηση μας και των εξωτερικών μας συνεργατών όπως συμβολαιογράφους, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς και οποιαδήποτε ειδικότητα απαιτείται για την διεκπεραίωση ενός θεμιτού αποτελέσματος.

Μυστικό της επιτυχίας μας, η προτεραιότητα στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Με εκτίμηση,
Φέρρος Γεώργιος
Σύμβουλος επιχειρήσεων

Οι Αξίες μας

Είναι η καθιέρωση της εταιρείας στην συνείδηση της αγοράς ως αξιόπιστου, αποτελεσματικού και αφοσιωμένου συνεργάτη στον τομέα της παροχής μελετητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία επιδιώκουμε να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρείας μας σε κάθε συνεργασία.

Αποτελεσματικότητα

Επιδιώκουμε την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων σε κάθε έργο και συνεργασία.

Επαγγελματισμός

Τελικός στόχος μας είναι, με συνέπεια και υπευθυνότητα η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Οι στόχοι των πελατών μας είναι διαρκής πρόκληση για βελτίωση.

Ομαδικότητα

Βασιζόμαστε στην ομαδικότητα την οποία καλλιεργούμε τόσο μεταξύ των στελεχών μας, όσο και μεταξύ των συνεργατών και πελατών μας, διευρύνοντας διαρκώς την ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Τα Γραφεία μας

Η Εταιρεία μας διαθέτει 3 γραφεία στον Πειραιά, στην Καλλιθέα και στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Δερβενακίων 91, Πειραιάς - Μανιάτικα, Τ.Κ. 18544 (Πλησίον σταθμού μετρό Μανιάτικα)

Φέρρος Γεώργιος Consulting

Κινητά: 6977275324,  6980670086

Email: ferros_george@hotmail.gr,
     Tika-gfsolutions@hotmail.com

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 209, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17673

Φέρρος Γεώργιος Consulting

210 4633574
Κινητά: 6977275324,  6980670086
Email: ferros_george@hotmail.gr,
     Tika-gfsolutions@hotmail.com

Καλλιφρονά 1 & Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 90, Άγιος Δημήτριος Αττικής, Τ.Κ. 17341

Φέρρος Γεώργιος Consulting

210 4633574
Κινητά: 6977275324,  6980670086
Email: ferros_george@hotmail.gr,
     Tika-gfsolutions@hotmail.com

Είστε έτοιμοι να συζητήσουμε?

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα ή καλέστε μας στο παρακάτω τηλέφωνο.

Στείλετε μας Μήνυμα

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Σπίτι.